Tàrrega desplegarà la banda ampla a Caravalls

L’Ajuntament de Tàrrega desplegarà el servei de banda ampla d’internet a Claravalls, població del terme

El consistori vol posar fi a les deficiències de connectivitat que pateix aquesta localitat · Inversió de més de 3.000 euros per proveir la infraestructura de telecomunicacions

L’Ajuntament de Tàrrega desplegarà el servei de banda ampla d’internet al poble de Claravalls, nucli agregat del terme municipal. El consistori de la capital de l’Urgell ha adquirit la infraestructura de telecomunicacions necessària perquè Claravalls tingui accés a connectivitat continuada les 24 hores del dia. D’aquesta forma, es posarà fi a les deficiències de connexió a internet que pateix el poble, solució que ha estat sovint reivindicada pels veïns. Amb aquest propòsit, l’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat un contracte de subministrament amb l’empresa Lleida Wifi Networks, la qual proveirà equips de telecomunicacions sense fil per un import de 3.085 euros. Les caixes, estructures i antenes adquirides són d’última generació i donaran accés a la banda ampla a Claravalls garantint el 100% de cobertura a la zona. El contracte inclou també la instal·lació dels equips electrònics.

És previst que la infraestructura s’implanti i es posi en marxa durant el mes de setembre. Prèviament, operaris de la Regidoria de Serveis Municipals han dut a terme els treballs que permetran la connexió dels equips a la xarxa elèctrica. La infraestructura es col·locarà en un terreny de titularitat municipal situat als afores de Claravalls. Una vegada finalitzi la instal·lació i es posi en marxa el servei, els veïns contractaran la tarifa que més s’avingui a les seves necessitats. L’empresa subministradora dels equips també proveirà la banda ampla. L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha definit la inversió com a “prioritària” per a Claravalls, “població que podrà gaudir així dels beneficis d’una connectivitat ràpida i moderna”.

Deixa un comentari

*